Με φαντασία και κέφι για δημιουργία, ετοιμάζουμε τις πιο ιδιαίτερες γιορτινές κατασκευές και χαρίζουμε στους αγαπημένους μας ένα δώρο φτιαγμένο από αγάπη!

< Επιστροφή σε όλες τις κατασκευές

Χριστουγεννιάτικο Σπίτι

Οδηγίες Κατασκευής

Δημιουργήστε ένα πανέμορφο χριστουγεννιάτικο σπιτάκι με έναν εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο για να στολίσετε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας!

 

Τι θα χρειαστείτε:

Χαρτόνια

Χάρακα

Κόλλα

Μπογιές ζωγραφικής (μαρκαδόρους, κηρομπογιές κτλ)

Κοπίδι

Ψαλίδι

Χαρτί ξεπατικώματος ή λαδόκολλα

Χριστουγεννιάτικα στολίδια που έχετε στην διάθεσή σας

 

Τρόπος Κατασκευής:

  1. Συγκεντρώστε χαρτόνια (π.χ. από ένα κουτί παπουτσιών) και ξεκινήστε να σχεδιάζετε όλα τα εξωτερικά σημεία του σπιτιού (πόρτα, παράθυρα). Υπολογίστε περίπου 2-3 ίντσες.
  2. Χρησιμοποιώντας έναν μεταλλικό χάρακα κόβετε προσεκτικά με ένα λεπίδι όλα τα κομμάτια που σχεδιάσατε.
  3. Αφού έχετε κόψει τα περιττά κομμάτια, χρησιμοποιείστε μαρκαδόρους (ή ό,τι άλλο έχετε στην διάθεσή σας) για να τα διακοσμήσετε.
  4. Στη συνέχεια χρησιμοποιείστε μικρά κομμάτια χαρτιού ξεπατικώματος ή λαδόκολλας και κολλήστε τα πίσω από τα παράθυρα για να αποκτήσουν την αίσθηση της γυαλάδας, καθώς και ένα μικρό κομμάτι χαρτονιού για να το κολλήσετε πίσω από την πόρτα.
  5. Τώρα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την κατασκευή του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας κόλλα για να συνδέσετε τις άκρες των χαρτονιών μεταξύ τους.
  6. Το μόνο που σας μένει είναι μια στέγη. Μετρήστε και έπειτα προσαρμόστε ένα κομμάτι χαρτονιού για στέγη.
  7. Το σπίτι σας είναι έτοιμο και μπορείτε να το διακοσμήσετε με ό,τι στολίδια έχετε ή απλώς να το ζωγραφίσετε χρησιμοποιώντας γκλίτερ , μαρκαδόρους κτλ.

Πηγή: https://lamprouka.gr/diy-christougenniatiko-spitaki-apo-kouti-papoutsion/

< Επιστροφή σε όλες τις κατασκευές