Ο Δήμος Διονύσου αυτά τα Χριστούγεννα συλλέγει τις ευχές των δημοτών και τις στέλνει στον Άγιο Βασίλη.

Τοποθέτησε και εσύ τη δική σου ευχή, είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας, είτε σε ένα από τα 2 Χριστουγεννιάτικα Γραμματοκιβώτια τα οποία μπορείς να βρεις στις παρακάτω τοποθεσίες:

Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, Δροσιά
Πλατεία Δημοκρατίας, Άγιος Στέφανος

Ερχόμαστε όλοι πιο κοντά, μέσα από τις ευχές μας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών, οι ευχές των δημοτών μας θα ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα και θα μπορούν όλοι να τις διαβάσουν. Η αγάπη των γιορτών όμως δεν τελειώνει εδώ.

Στις 10 Ιανουαρίου, ο Άι Βασίλης θα απαντήσει σε μερικές από τις ευχές μας. Θα μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις του στην Αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας, όπου ο χρόνος μετράει αντίστροφα!

Για να ομορφύνουμε λίγο περισσότερο τα Χριστούγεννα μας, από την ασφάλεια του σπιτιού σας, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας διάφορες Χριστουγεννιάτικες συνταγές, χειροτεχνίες για μικρούς και μεγάλους, αλλά και τους στίχους από διάφορα Κάλαντα για να γεμίσετε το σπίτι σας με γιορτινές μελωδίες!
Όταν όμως βγείτε από το σπίτι, μην ξεχάσετε να θαυμάσετε το μοναδικά Χριστουγεννιάτικο στολισμό του Δήμου μας και να αναρτήσετε Φωτογραφίες σας δίπλα στα Χριστουγεννιάτικα Γραμματοκιβώτια μας!
#DionysosXmas