Ας μαγειρέψουμε μαζί με αυτές τις όμορφες συνταγές και ας γεμίσουμε με άρωμα Χριστουγέννων τα σπίτια μας!

< Επιστροφή σε όλες τις συνταγές

Χιονισμένα Τρουφάκια

Συστατικά

Υλικά

•20 μπισκότα μπισκότα
•1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
•1 φλιτζάνι ινδοκάρυδο
•1 κ.σ. κακάο σε σκόνη
•1 κ.γλ. κονιάκ

Εκτέλεση

Μέθοδος Εκτέλεσης

Μαγείρεμα: 10′

Εύκολη

Χτυπάμε στο μούλτι τα μπισκότα σε πούδρα και τα βάζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, τα 3/4 της ποσότητας από το ινδοκάρυδο, το κακάο και το κονιάκ.

Τα ανακατεύουμε με τα χέρια μας καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά και να γίνουν μια εύπλαστη ζύμη. Πλάθουμε τη ζύμη μας σε μικρά μπαλάκια. Σε ένα ρηχό πιάτο ρίχνουμε την υπόλοιπη καρύδα και κυλάμε τα τρουφάκια στο ινδοκάρυδο για την επικάλυψη.

Βάζουμε τα τρουφάκια μας στο ψυγείο για μια ώρα. Τα τρουφάκια μας είναι έτοιμα για σερβίρισμα.

 

Πηγή: https://www.reader.gr/food/hionismena-lahtarista-syntagi-gia-hristoygenniatika-troyfakia-apo-ton-taso-antonioy

< Επιστροφή σε όλες τις συνταγές